• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Dette kan du trenge om du skal jobbe hjemmefra

Hvis du skal jobbe hjemmefra, er det lurt å være forberedt og gi seg selv gode forutsetninger for å være effektiv. Det kan innebære både planlegging av dagens arbeidsoppgaver og å sette av en kontorplass hjemme, men også sørge for at du har alt du trenger av materiell og elektronikk. Her har vi samlet noen ting du kan trenge for å jobbe hjemmefra.

Nødvendig elektronikk for effektivt arbeid

Siden kontorjobbing går ut på å jobbe på en datamaskin, er det lurt å sørge for at all elektronikk som er nødvendig for å utføre det daglige arbeidet er tilgjengelig. Det kan være enkle ting som tastatur, mus og musematte – men også kanskje hodetelefoner, mikrofon og webkamera for å kunne snakke med kollegaer over nettet.

Kontormateriell til å notere og skissere

Selv om mye arbeid gjøres med PC og mobil, synes mange det er lettere å planlegge, notere, skissere og administrere med papir og penn. Ha derfor post it-lapper, notatblokk, kalendere og penner innenfor rekkevidde på arbeidsplassen.

Gode forutsetninger for konsentrasjon

Akkurat som på en vanlig arbeidsdag trenger de fleste pauser og energipåfyll for å holde på konsentrasjonen. Derfor er det lurt å ha tilgang til varme drikker som kaffe og te, og mat eller snacks kan gjøre susen for energinivået.