• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Pynt til vinterfest – 5 tips til en vellykket kveld

Om vinteren er det mange anledninger til å samles og feire sammen. Festlig pådekking, fleksibel møblering og en belyst, innbydende entre skaper riktig stemning til en vinterfest. Her har vi noen tips til hvordan du forvandler hjemmet til et festlokale til jul og nyttår.

1. Møbler fleksibelt med klappstoler og sammenleggbare bord

Møbler fleksibelt slik at både gjester og snacks får plass på julefesten og nyttårsfesten! Å møblere til mange gjester hjemme kan være en utfordring, men med sammenleggbare møbler blir det enklere. Klappstoler og sammenleggbare bord er enkle å ta fram, og det går raskt å legge dem sammen etter festen.

2. Festlig pådekking til jul og nyttår

Overrask gjestene med festlig pådekking til jul og nyttår. Pynt bordet med lyslykter, lysslynger, ekstra fine servietter og bordkort. Hvorfor ikke kombinere dette med granris og pepperkaker? Skap en bedre opplevelse for alle – det er bare fantasien som setter grenser!

3. Feststemning i hagen

Med lysende feststemning i hagen kan vinterfesten begynne allerede utendørs. Plasser ut fakler og lykter langs hagegangen, sett opp en stemningsfull julekrans på ytterdøren og heng opp lysslynger ved entreen. Når gjestene kommer, kan dere nyte en varmende velkomstdrikk ute blant fakler og lys.

4. By på en imponerende middag

Tid for å finne frem mesterkokken i deg! Julaften eller nyttårsaften er gode anledninger til å invitere noen på et ekstra festlig måltid. Forberedelser og kjøkkenmaskiner gjør jobben enklere når du skal lage mat til et større selskap. Kjøkkenmaskinen er til stor hjelp når du skal tilberede matretter raskt og bake eget brød. En varmeplate holder maten varm under hele middagen.

5. Planlegg etterfesten

Når enden er god, er allting godt! Med litt forberedelser og de riktige produktene kan selv ryddingen etter festen bli en fornøyelse. Gjør klart ved å henge opp sekker til søppel, gjenvinning og pant. Pass også på at støvsuger, klut og rengjøringsmiddel er lett tilgjengelig. Fyll på drivstoff med en sjokoladebolle og start spillelisten, så er hjemmet straks skinnende rent igjen.