• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Tips til en vellykket vinterfest

Vintersesongen byr på mange anledninger til å samles og feire. Vi har samlet tips og produkter for å skape en hjemmefikset feststemning!

1. Plass til alt og alle

Med de riktige møblene kan både gjester og snacks få plass på festen. Møbler fleksibelt med stoler og bord som er enkle å ta fram og legge vekk – som klappstoler og sammenleggbare bord.

2. Skap god stemning med spennende pådekning

Ingen vinterfest uten en glitrende, innbydende pådekning. Lyslykter, lysslynger, ekstra fine servietter og bordkort – hvorfor ikke kombinere dette med granris og pepperkaker? Skap en spesiell opplevelse for store og små – bare fantasien setter grenser!

3. Feststemning i hagen

Møt gjestene med fest i hagen! Nyt en varmende velkomstdrikk blant fakler og lys.

4. By på en imponerende middag

Tid for å finne frem mesterkokken i deg! Med riktig hjelp (maskin) på kjøkkenet er trerettersmiddagen fikset på raskt og lettvint vis.

5. Planlegg etterfesten

Når enden er god, er allting godt! Med litt forberedelser og de riktige produktene kan selv ryddingen etter festen bli en fornøyelse. Forbereder deg før festen begynner ved å henge opp sekker til søppel, gjenvinning og pant. Pass også på at støvsuger, klut og rengjøringsmiddel er lett tilgjengelig. Fyll tanken med en sjokoladebolle, start spillelisten igjen, og vips! Så er hjemmet skinnende rent igjen.