• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 30 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

JulaAppen

Julas nye app er her!

Nå lanserer vi Julas nye app. Og helt ut av det blå blir livet ditt litt enklere. Vi har gjort alt for at appen skal bli din perfekte Jula-hjelper. Uansett hvor du er. Last den ned til mobilen din og oppdag selv!

Planlegg og finn

Med den nye JulaAppen på mobilen din har du et perfekt multiverktøy. Planlegg innkjøpene hjemmefra – bla i vårt brede sortiment, les om produktene og lag handlelister. I varehuset kan du skanne strekkoder og få vareinformasjon, få beskjed om varen er på lager – og på hvilken hylleplass. Kan det bli enklere!?

JulaClub-medlem – konto på mobilen

Om du ikke er JulaClub-medlem kan du bli det – direkte i appen! Da har du alltid oppdatert info om Jula-kontoen din på mobilen: se Mitt Jula med bonuspoeng, bonussjekker – og et digitalt medlemskort innen behagelig rekkevidde.

Smart-medlem – handle i appen!

Om du er eller oppgraderer til Smart-medlem er det veldig … smart. Da kan du i tillegg gjøre innkjøpene dine i appen! Enkelt, fleksibelt og på tider som passer deg. Et supert supplement til alle de fine ekstra fordelene i Smart-medlemskapet: 30% mer poeng ved fakturakjøp, mulighet til å delbetale, eksklusive tilbud, med mer.

Her laster du ned den nye JulaAppen