Gå direkte til innholdetGå direkte til søkGå direkte til søk
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • Alltid fri frakt til varehus
  • Fri frakt til hentested fra 999,-
Jula

Sandefjord

Åpent i dag 9–18

Sandefjord
Nygårdsveien 86
3221 Sandefjord

Finn hitFinn hit – Vis på kart

Åpningstider

Mandag
7–21
Tirsdag
7–21
Onsdag
7–21
Torsdag
7–21
Fredag
7–21
Lørdag
9–18
Søndag
Stengt

Velkommen til Jula Sandefjord!

Jula Sandefjord ligger på Pindsle Industriområde, rett ved siden av Komplett.no Arena. Det er enkelt å ta seg hit både fra E18 og fra Sandefjord sentrum. Vi har mange parkeringsplasser rett utenfor døren for våre kunder. I tillegg er Nygårdsv Pindslevn busstopp kun 2 minutter unna varehuset. Vi har også egen utlevering av større varer på baksiden av bygget ved siden av inngangen til Jysk.

Når du kommer til oss vil vi at du skal oppleve en variert, innholdsrik og spennende butikk. Du skal oppleve blide, kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere og vi ønsker at du skal føle deg hjemme hos oss!

Jula i Sandefjord er vårt 18. varehus i Norge, og vi åpnet i mai 2013. Varehuset er på totalt 3000 m2 og her har vi ca. 15 000 spennende produkter fordelt på åtte avdelinger. Vår kundekrets er stor og vi finnes her for både gamle og nye kunder. Vi har mange kunder fra hele Vestfold, men vi har også kunder fra både Buskerud og Telemark.

Hjertelig velkommen til oss!

Vennlig hilsen
varehussjef Helle med personalet.

 

PS. Nå kan du følge Jula Sandefjord på Facebook! Her legger vi ut tilbud, tips og triks og viser hvordan vår hverdag i varehuset ser ut. Dette vil du ikke gå glipp av – gå inn og følg oss!

Til vår Facebook-side

Populært akkurat nå!

Alle tilbudene våre - på ett sted

Oppdag det aller seneste!