• Fri frakt til varehus
  • Åpent kjøp i 60 dager
  • 15.000 nøye utvalgte produkter

Back to school – forberedelser til skolestart

Back to school – det er en herlig tid når barn og ungdom skal tilbake til skolebenken for å treffe nye venner og lære nye ting. For å gjøre det enklere å forberede dem til skolestarten har vi samlet tilbehør og artikler som kommer til nytte ved skolestart.

Med sykkelen som skoletransport

Eldre barn og ungdom har noen ganger mulighet til å sykle til og fra skolen, og det stiller visse krav. De sykler tryggere om du utstyrer dem med sykkelhjelm, reflekser og sykkellykter. Det kan også være lurt å investere i en vaier- eller kombinasjonslås for at sykkelen skal stå trygt parkert.

Utstyr til skolebenken

Kalkulator, skrivebok og penner – det er noen av materialene som en elev trenger når de skal tilbake til skolen. Mattestykker skal regnes ut og ord skal skrives, og man trenger å holde orden på alle papirer og bøker.

Funksjonelle barneklær til utendørsaktiviteter

Alle barn ønsker seg vel nye klær når de skal back to school? Ofte er det vanlige plagg som står i fokus. Til barn kan det være verdt å ta en ekstra kikk på funksjonelle klær, som regnklær, støvler og jakker – for de har nok lyst til å leke i regnet i friminuttene.

Elektronikk til skolestarten

Det finnes elektroniske hjelpemidler som forenkler ungdommers og barns hverdag og skolearbeid. Alt fra hodetelefoner for å stenge ute lyder og holde på konsentrasjonen, til armbåndsur og vekkerklokker for å følge med på klokken og komme seg opp om morgenen. Utforsk elektronikken som kan hjelpe skolegangen.

Ryggsekken – en viktig følgesvenn på skolen

Hva er vel et mer gjenkjennelig bilde på skolestart enn skolesekken? Det er ikke så rart, siden det er den man bruker til å ta med seg lekser, skolebøker, penner og kanskje datamaskiner mellom klasserommene.