Gå direkte til innholdetGå direkte til søkGå direkte til søk
  • Fra 2 timers leveringstid
  • Alltid fri frakt til varehus
  • Fri frakt til hentested fra 999,-
  • Åpent kjøp i 60 dager
Jula

Vi tar vare på våre ansatte

Julas viktigste ressurs er oss som jobber her. Når vi har det bra, har Jula det bra også. Vi i Jula er engasjerte og drevne. Sammen utvikler vi oss selv og bedriften, og hver dag skaper vi en arbeidsplass som er både trivelig å jobbe på og attraktiv for våre kunder.

Vi tilstreber økt mangfold.

Vi har ansatte med ulik bakgrunn, kompetanse og erfaring. Det bidrar til et mer kreativt og innovativt arbeidsklima og hjelper oss å møte og forstå kundene våre på best mulig måte. Hos oss har alle samme rettigheter, muligheter og plikter – diskriminering eller trakassering skal ikke forekomme!

Visste du at…
I 2022 så kjønnsfordelingen slik ut: menn: 55 % og kvinner: 45 %.

Vi jobber for et godt arbeidsmiljø.

Våre ansatte skal ha det bra på jobben. Derfor jobber vi på en ryddig og organisert måte for at arbeidsmiljøet vårt skal være mest mulig fritt for uhelse og ulykker. Ved å undersøke arbeidsforhold, vurdere ulike risikoer og gjøre nødvendige tiltak, tar vi som arbeidsgivere ansvar for våre ansatte.

Utdanning får oss til å vokse.

Vi er stolte av vår opplæring i lederskap som vi tilbyr våre ledere og teamledere. Det hjelper våre ledere til å bli tydeligere i sitt lederskap og skape konsensus rundt sitt oppdrag sammen med andre. Det hjelper oss også å bygge gode relasjoner mellom avdelingene. Når vi styrker både lederskap og medarbeiderskap kan vi nå Julas mål på en enklere og bedre måte.

Vil du vite mer om hva vi gjør for våre ansatte?

🌍 Les side 24-25 i Julas bærekraftsrapport 2022