Gå direkte til innholdetGå direkte til søkGå direkte til søk
  • Fra 2 timers leveringstid
  • Alltid fri frakt til varehus
  • Fri frakt til hentested fra 999,-
  • Åpent kjøp i 60 dager
Jula

Klimasmarte tilbud for deg som ønsker å gjøre en forskjell

Kan du som Jula-kunde gjøre en forskjell? Selvfølgelig! Dine valg og handlinger gjør en stor forskjell. Derfor ønsker vi å gjøre det enkelt for deg å minske påvirkningen på klimaet vårt.

Hva er et klimasmart tilbud?

Vi tilbyr deg en rekke ulike produkter og tjenester som påvirker klimaet i riktig retning. Det er vårt klimasmarte tilbud! Vi ønsker at du skal kunne finne innovative, klimasmarte og energieffektive produkter i vårt sortiment, som gjør det enklere for deg som ønsker å leve mer bærekraftig.

Vi tilstreber blant annet å:

  • Tilby produkter som oppmuntrer deg til å redusere energibruk og klimapåvirkning. For eksempel strømmålere, solcellepakker til bobilen og gjenvinningskasser!
  • Bruke materialer på en måte som tar vare på naturens ressurser. For eksempel ved å kreve mer resirkulert materiale i produktene våre.

Hopp over posen i kassen.

Ta med egen bag hjemmefra neste gang du handler hos oss (eller i en annen butikk). På denne måten reduserer du påvirkningen på klimaet og sparer jordens ressurser. Prøv å gjenbruk posen så mye du kan. Når posen din er så utslitt at den ikke lenger kan brukes, kan du resirkulere den – og få en ny som du kan gjenbruke.

Hvis du glemmer posen hjemme - velg en papirpose eller en gjenbrukspose. Hopp over plastposer.

Visste du at…
Det er en risiko for at det vil være mer plast enn fisk i havene innen 2025? Naturen har vanskelig for å bryte ned plast (det tar 100-400 år!). Det påvirker økosystemene våre og skader dyrelivet vårt.

Resirkuler ditt gamle elektriske og elektroniske produkt på riktig måte.

Visste du at du kan returnere ditt gamle elektriske og elektroniske produkt til oss når du kjøper et nytt? Bare gå til kundeinformasjonen ved begynnelsen av varehuset, så hjelper vi deg. Du kan selvfølgelig også levere den på din nærmeste gjenvinningsstasjon, hvis det er lettere for deg. Du finner åpningstider og adresse på din kommunes hjemmeside.

Hovedsaken er at du resirkulerer produktet på riktig måte. Da vil ikke eventuelle farlige stoffer havne i naturen og skade din og andre menneskers helse. Og det beste av alt – da kan materialet i ditt gamle produkt gjenbrukes og bli et nytt, som noen andre kan bruke og elske i mange år!