Gå direkte til innholdetGå direkte til søkGå direkte til søk
  • Fra 2 timers leveringstid
  • Alltid fri frakt til varehus
  • Fri frakt til hentested fra 999,-
  • Åpent kjøp i 60 dager
Jula

Vi skal bli klimanøytrale innen 2030

Vi er klar over at vår virksomhet har innvirkning på klimaet. Derfor har Jula bestemt at vi skal være klimanøytrale senest i 2030. Med fornybar energi og fossilfri transport skal vi nå målet!

Vi investerer i fornybar energi.

Vi vil at all elektrisiteten vi kjøper skal komme fra fornybare kilder. Både å redusere energiforbruket og finne smarte måter å produsere vår egen bærekraftige energi på er viktig for oss. Vi jobber for eksempel for at energismart LED-belysning skal skinne i alle våre varehus. På taket av sentrallageret vårt ligger en solcellepark med kapasitet til å produsere 2500 MWh/år, som tilsvarer strømbruken til 150 normalstore elektrisk oppvarmede villaer. Og det er bare begynnelsen! I tillegg er Jula Group stolt eier av flere vindturbiner.

Vi investerer i fossilfri transport.

Når du finner et Jula-produkt i varehuset ønsker vi at produktets reise dit skal ha et så lite klimaavtrykk som mulig. Dette gjelder selvfølgelig også når du får det sendt hjem gjennom vår e-handel. Derfor går flere av produktene våre med tog fra havnen til søsterselskapet Jula Logistics sin tørrhavn i Falköping før de går med lastebil til sentrallageret i Skara. Vi jobber hardt for at også transporten til varehusene skal være fossilfri. Blant annet gjennom en miljødieseltank utenfor sentrallageret hvor våre speditører kan fylle HVO.

Visste du at…
Jula Logistics' tørrhavn i Falköping er Sveriges største containerskyttel?